gototopgototop

Whirlpooly - hydromasážní bazény - vířivky

Whirlpooly - hydromasážní bazény

Whirlpooly ( whirpooly ) a masážní bazény (tzv. hydromasážní vířivky)

 


 

 whirlpooly Proč mít masážní bazény tzv. spa



Whirlpooly a masážní bazény spa slouží ke každodenní relaxaci odpočinku, rehabilitaci popř. slouží jako estetický doplněk rodinných domků a vilek. Vodní prostředí má také pozitivní vliv na funkci krevního oběhu, snižuje se tepová frekvence, harmonizuje se dýchání. Odlišné teploty vzduchu a vody otužují celý organismus a působí tak preventivně proti nejrůznějším chorobám.



Whirpooly podobně jako sauny a parní lázně slouží také k setkávání osob jak z rodiny, tak i obchodních partnerů u veřejných či klubových masážních bazénů.








Hydromasážní bazény - rozmyšlení výběru




Při pořízení whirlpoolu je vhodné uvažovat nejen nad  masážní  bazény -  whirpoolytvarem, cenou, barvou, ale také jakým způsobem ho proneseme dveřmi, protože většina whirlpoolů je větších než 2 m. Proto je vhodné vše promyslet dopředu. Whirpooly se dodávají buď k zapuštění do podlahy nebo s obložením nad úroveň (krabice). Každý typ má svoje výhody a nevýhody. Tak např. zapuštěná vířivá vana je pohodlnější pro vstup, ale složitější je demontování v případě stěhování atd. Naproti tomu masážní vířivky, které jsou mobilní, je možno přesunout i na zahradu či terasu.






Tvary a typy whirpoolů a bazénů swim spa



Whirlpooly jsou vyráběny v různých velikostech, tvarech, barvách a s různým vybavením. Podrobnější informace o jednotlivých tvarech a velikostech si můžete vyžádat na nášem e-mailu: aliasproficz()gmail.com. Po upřesnění Vašich požadavků a kompletního kontaktu, vč. jména, adresy a telefonu Vám bude zaslán katalogu typů s ceníkem.


zapuštěné whirlpooly


Klasické hydromasážní whirlpooly spa




Velikost klasických whirpoolů je většinou kolem 200 x 200 cm (+-20cm), výška 80-100 cm. Tvar bývá čtvercový, obdélníkový a oktagon. Možnost usazení nad terén nebo zapustit do podlahy.




Bazény swim spa



Hydromasážní bazény swim spa jsou skvělou kombinací polozapuštěný  masážní  bazénklasické vířivky (whirlpoolu) s hydromasážemi a bazénu pro plavání. Svojí velikostí (457x239x124 cm) již umožňuje plavání proti protiproudu, který je vestavěn v čele bazénu. Při této velikosti je ještě možno bazén přenést do vnitřního či venkovního prostředí. Stejně jako klas. whirlpooly je možno zapustit do podlahy nebo dodat jako mobilní nadúrovňovou verzi.





  termokryt pro bazény

 

Technické možnosti whirlpoolů



Kompletní technologie výrobku je navržena tak, aby v bazénu mohla zůstávat voda po dlouhou dobu čistá a vyhřátá. K tomu slouží výborně izolovaná konstrukce, jak pláště tak i vrchního krytu, který snadno jedna osoba odstraní. Čistotu a kvalitu vody zaručuje filtrační systém s ozonizátorem, který je v bezprostředné blízkosti whirlpoolu. Skořepina vany má vysokou pevnost s pečlivým umístěním hydromasážních trysek. Nadzemní typy mají dřevěné obložení z kvalitních přírodních materiálů.








  whirlpool v zimě


Whirlpool a roční období




Vzhledem k tomu, že tyto výrobky jsou perfektně tepelně izolovány a vybaveny ohřevem, je možno je používat i v zimním období jak uvnitř objektu, tak i venku.







  hydromasážní vana

Když ne whirlpool - proč ne hydromasážní vanu



Jako jednodušší a cenově přijatelnější výrobek je použítelná hydromasážní vana, která sice nedosahuje vybavením kvality whirlpoolu, ale je jeho levnější alternativou. Masážní vana není jen vanou, ale je ergonomicky tvarována pro relaxaci a vybavena hydromasážními tryskami.



Návštěvnost


TOPlist

Odkazy


Infrapenely

Moderní způsob vytápění pomocí infrapanelů.

Virtuální sídlo pro firmy

Sídla pro firmy a živnostníky v Brně a Praze. Virtuální trvalé pobyty.

Odkaz zde?

Chcete odkaz zde? Kontaktujte nás na AliasProfiCZ()gmail.com

Vyhledávání


Kontakty



Lumír Konečný
Tel.: 603 869 293
lum.konecny (zav) gmail . com

Kancelář:
Potocká 7, Brno Kohoutovice

Otevřeno:
středa 13.00 - 15.00
(po dohodě i jindy)

Náhodný obrázek



Copyright www.abc-bazeny-sauny.cz | Podmínky použití stránek a možnost citací textů ze stránek. | Reklama na poradenském fóru
Veškerý obsah je chráněn autorskými právy.