gototopgototop
Vítejte,
můžete se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatujete si heslo?
DolůStránka: 1
Téma: provázky
Anonymous (host)

provázky 07/06/2007 07:58  
Dobrý den! Objevili se nám v bazénu takové průhledné, světlehnědé provázky. Těžko se to popisuje. Je to přisáté na stěně těsně u hladiny bazénu. Má to průměr asi 2 až 3 mm. A do délky to roste. Nevíte, co by to mohlo být? Jinak je voda čistá, chlor, ph a filtrace vpořádku. Děkuji.

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
Anonymous (host)

Re: provázky 12/06/2007 07:26  
Dobrý den! Objevili se nám v bazénu takové průhledné, světlehnědé provázky. Těžko se to popisuje. Je to přisáté na stěně těsně u hladiny bazénu. Má to průměr asi 2 až 3 mm. A do délky to roste. Nevíte, co by to mohlo být? Jinak je voda čistá, chlor, ph a filtrace vpořádku. Děkuji.

Nevím, jestli máme na mysli to samé, ale také se nám to v bazénu objevuje. U stěn, na plováku na chemii, na teploměru. Z dálky mi to připomíná pérko. Z blízka jsou to takové malé hnědé tečky v průhledném slizu. Objeví se to vždycky hlavně přes noc. Někdo mi říkal, že to kladou komáři, tak jsem se po tom pídila, ale nikde jsem nic o množení komárů nenašla.

Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
NahoruStránka: 1

Vyhledávání

Kamenná prodejna

Po.8:00-16:45
Út.8:00-15:45
St.8:00-15:45
Čt.8:00-15:45
Pá.8:00-14:00

Pracovní dobu naleznete zde.
(Ceny jsou stejné jako pro int. prodej. Platba kartou na prodejně není možná.)

Některé slevy

Další slevy můžete nalézt v našem internetovém obchodu

Sekce obchodu:

Výběr z realizací

Náhodný obrázek

Copyright A-POOL, s.r.o.© | Podmínky použití stránek a možnost citací textů ze stránek. | Reklama na poradenském fóru
Veškerý obsah je chráněn autorskými právy.