gototopgototop
Vítejte,
můžete se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatujete si heslo?
DolůStránka: 1
Téma: sleva na bazén
#1
Anonymous (host)

sleva na bazén 15/02/2008 10:51  
Vážení. Chci se zeptat: Když si u vás zakoupím bazén s protiproudem v ceně například asi 140 000,- ( rozpočet od vaší firmy mám) a zaplatím příspěvek charitě na 1 dítě na rok, což je asi 5000,- Kč, tak od Vás dostanu slevu ve výši 7000,- Kč ?. To se mi zdá nějaké divné - vždyť tak vlastně nakonec zaplatím tím pádem za bazén ještě méně, než bych zzaplatil bez příspěvku. Příspěvek platím ve vaší firmě a dostanu od vás potvrzení platby?
Děkuji za info. S přáním pěkného dne
ing Pěnkava
 
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
#2
D.Schweizerová (host)

sleva na bazén 15/02/2008 17:29  
Vážený pane Pěnkavo,
od celkové ceny bazénu musíte odečíst DPH a montáž ( navíc se sleva nevztahuje na již před tím zlevněné zboží).
Takže pokud cena dle rozpočtu byla včetně montáže a DPH 140000,- Kč, odčtete montáž např. 10000,- Kč a DPH 19 %, tak se dostanete asi na částku asi 109000,-. Sleva by pak vycházela asi na 5000,-
V případě dražšího bazénu by sleva byla vyšší a i přes to, že byste na adopci na dálku zaplatil vlastně méně, 5 % slevy byste dostal i tak.
Příspěvek na adopci na dálku neplatíte u naší firmy, ale přímo u arcidiecezní charity ( viz jejich www). Tato organizace vám vystaví doklad a na základě tohoto dokladu u nás můžete uplatnit slevu.
Naše firma se snaží pomoci potřebným i jiným způsobem, než formou slev, ale vzhledem k tomu, že k projektům charity máme důvěru, umožňujeme toto našim zákazníkům.
Většinou se vám tedy provést takovéto dárcovství vyplatí. Ačkoli nejste nikým nucen v dalším roce sponzorovat dále ( nemusíte ani vypovídat žádnou smlouvu, prostě jen nezaplatíte další sponzorský dar), doufáme samozřejmě, že se pak dobrovolně rozhodnete také někomu pomoci. Prostě jen tak z dobré vůle a ne na základě finančních výhod. To, že jste si otevřel odkaz charity svědčí o tom, že vám zřejmě pouze o výhody nejde.
Schweizerová
 
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
NahoruStránka: 1




Návštěvnost


TOPlist

Odkazy


Infrapenely

Moderní způsob vytápění pomocí infrapanelů.

Virtuální sídlo pro firmy

Sídla pro firmy a živnostníky v Brně a Praze. Virtuální trvalé pobyty.

Odkaz zde?

Chcete odkaz zde? Kontaktujte nás na AliasProfiCZ()gmail.com

Vybíráme



Vyhledávání


Kontakty



Lumír Konečný
Tel.: 603 869 293
lum.konecny (zav) gmail . com

Kancelář:
Potocká 7, Brno Kohoutovice

Otevřeno:
středa 13.00 - 15.00
(po dohodě i jindy)

Náhodný obrázek


Copyright www.abc-bazeny-sauny.cz | Podmínky použití stránek a možnost citací textů ze stránek. | Reklama na poradenském fóru
Veškerý obsah je chráněn autorskými právy.